- Reklama -

Nazem Kadri dorazil pozdě na trénink Leafs, trenér ho poslal domů

- Reklama -

Zbytečné problémy si přidělal útočník Toronta Nazem Kadri. Čtyřiadvacetiletý rodák z Londonu dorazil pozdě na sraz mužstva před nedělním tréninkem. Ten byl svolán po včerejším debaklu od St. Louis (1:6). Píše to list Toronto Sun, podle kterého prozatímní kouč Peter Horachek poslal Kadriho domů.
„Zmeškal týmový mítink, tak jsem ho poslal domů,“ sdělil Horachek. „Nakonec se sice objevil, ale ne ve stanovený čas. Nestihl poradu a tím pádem nebyl na trénink připravený,“ vysvětlil své rozhodnutí pětapadesátiletý rodák ze Stoney Creek.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Novináře zajímalo, jestli tento incident ovlivní Horacheka při skládání základní sestavy Maple Leafs pro pondělní utkání s New Yorkem Islanders. „Pokud ho budu na další zápas chtít, je k dispozici,“ uvedl trenér Toronta na adresu svého nedisciplinovaného svěřence.

Čtvrtý nejproduktivnější hráč Toronta odehrál v letošní sezóně 64 utkání, ve kterých zaznamenal 36 kanadských bodům za 16 branek a 20 přihrávek. Lépe si vedou Phil Kessel (51), James van Riemsdyk (46) a Tyler Bozak (40).
Vedení Toronto zároveň oznámilo, že obránce Stephane Robidas má poraněné levé rameno a pravděpodobně už tuto středu podstoupí operaci. Javorové listy se tak bude muset do konce sezóny obejít bez něj.
„Rozhodli jsme se, že operace bude nejlepším řešením, neboť ho čeká dlouhá rekonvalescence a chceme aby stihl začátek přípravného kempu před příští sezónou,“ sdělil Horachek. „Měli jsme pocit, že takhle to pro něj bude nejlepší. Nechceme, aby se mu to vracelo,“ dodal.

- Reklama -

Osmatřicetiletý Robidas odehrál v letošním ročníku 51 zápasů, do statistik si připsal sedm bodů (1+6) a 34 trestných minut. Loni v červenci podepsal s Torontem tříletou smlouvu v celkové hodnotě devět milionů dolarů.
Foto: Bridget Samuels

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -