- Reklama -

Nechápu, bylo to čisté, brání se Wilson kritice svého zákroku

- Reklama -

Fanshop týmu
Hit Toma Wilsona na Jonathana Marchessaulta byl jedním z hlavních témat prvního utkání finále Stanley Cupu. Útočník Capitals, který byl v letošním play-off již jednou za podobný zákrok suspendován, se však kritice brání.
„Byl to čistý úder,“ cituje jej reportér kanadské stanice TVA Renaud Lavoie. „Nevím, proč tomu věnují média tolik pozornosti, “ postěžoval si Wilson.
„Kdybyste hráli mým fyzickým stylem, měli byste stejnou reputaci jako já. Věřím si. Hraju prostě tvrdě,“ zachytil jeho slova Greg Wyshynski ze stanice ESPN.

Zákrok, který byl počastován dvouminutovým trestem, si připomeňte zde:


Wilsonovi hraje do karet, že se vyhnul Marchessaultově hlavě. Soka ale povalil hitem ve chvíli, když již nebyl v držení kotouče. Tak či tak se tentokrát slyšení u disciplinární komise vyhnul a několikazápasové stopky se pro tuto chvíli nemusí bát.

Wilson také tvrdí, že mu Marchessault hit pochválil. Forvard Golden Knights ho i navzdory tomu po zápase zkritizoval. “ Víme, co je zač,“ řekl rozzlobený novinářům.
Washington úvodní duel ostře sledované série prohrál divokým výsledkem 4:6. Druhé střetnutí je na programu ve čtvrtek 2:00 středoevropského času.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -