- Reklama -

Nejlepší fanoušky má v NHL Pittsburgh

- Reklama -

Magazín Forbes zveřejnil v pátek žebříček nejlepších fanouškovských základen v NHL a pomyslné zlaté medaile se dočkali příznivci Penguins.
Pořadí bylo určeno na základě lokální sledovanosti, návštěvnosti, ceny lístků na sekundárních trzích, prodeji suvenýrů a počtu followerů na sociálních sítích.

Originální dárky NHL za pár kaček? Tohle je pro vás!

Prestižní portál dosadil na základě svého průzkumu na druhé místo Boston Bruins, třetí příčku pak přisoudil Chicagu Blackhawks.
Crosbyho mančaftu připadla první příčka již potřetí, přičemž žebříček začal vycházet před deseti lety.
Všechny tři týmy mají za sebou nesmírně úspěšnou dekádu – Penguins vyhráli Stanley Cup v letech 2015 a 2016, Bruins získali titul v roce 2011 a Blackhawks oprášili už zašlou slávu organizace rovnou třemi Poháry.
Report k průzkumu zmiňuje i nadvládu Jestřábů nad konkurenty z NBA. Blackhawks jsou v Chicagu stále populárnějším mančaftem než Bulls, což mají potvrzovat vyšší čísla návštěvnosti i TV sledovanosti.
Velkého uznání se dočkali Golden Knights, jež si už ve své třetí sezóně vysloužili čtvrtou příčku.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -