- Reklama -

Největší hvězda letošního draftu je v chomoutu

- Reklama -

Fanshop týmu
Nejvýše draftovaný hráč letošního roku Rasmus Dahlin má svou první smlouvu v NHL. Buffalo podepsalo se švédským obráncem tříletý vstupní kontrakt s průměrným ročním platem 925 tisíc dolarů.


Dahlin působil v uplynulé sezóně ve švédské nejvyšší soutěži, v níž za Frölundu odehrál 41 zápasů s bilancí sedmi gólů a 13 asistencí. K tomu také reprezentoval Švédsko na mistrovství světa juniorů, kde získal stříbro a ocenění pro nejlepšího zadáka turnaje.

Z obránců byl poslední draftovou jedničkou Aaron Ekblad, kterého si vybrala Florida v roce 2014. Z Evropanů pak Čech Roman Hamrlík, jehož si na přehlídce talentů zvolila z první pozice v roce 1992 Tampa Bay.
Podle zámořských pozorovatelů se Sabres pokusí Dahlina co nejdříve zapracovat do sestavy, kde by doplňoval současnou defenzivní oporu Fina Rasmuse Ristolainena.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -