- Reklama -

Neměl roušku! Virtanen je v potížích

- Reklama -

Canucks měli podle informací portálu News 1130 absolvovat soukromý pohovor se svým útočníkem Jakem Virtanenem za údajně nevhodné chování zachycené na videu.
Záběry, které byly zveřejněny na sociální síti Instagram, zobrazovaly 23letého Kanaďana, jak si během návštěvy nočního klubu nevzal roušku ani nedodržoval bezpečnou vzdálenost. Na některé citlivější povahy to během probíhající pandemie zapůsobilo jako červený hadr na býka.

Buď IN. Tuhle značku doporučuje PASTA!

Hokejista se stal ihned terčem kritiky na Twitteru, která jej obviňovala z bezohlednosti.
Vedení klubu záhy na to uvedlo, že se Virtanen k mužstvu ještě nepřipojil a nemohl tak nijak ohrozit hráče či trenéry. „Jake stále ještě není ve Fázi 2 pro návrat NHL, není tak ani v karanténě. Bude testován ještě před příchodem k týmu,“ cituje zástupce Canucks reportérka Sonia Aslamová.
Zastání se hokejista naopak dostal od svého bratra Stefana: „Nenavážejte se do něj. Pracuji každý den a vidím, jak jsou všichni přímo i nepřímo v kontaktu s lidmi, které normálně nevidí. Když si zajdete do posilovny, nakoupit či na jídlo, všechno to vyjde nastejno,“ bránil někdejší obránce svého mladšího sourozence.
Virtanen je přitom známým „videohříšníkem“, když byl letos už kritizován za selfie záběry pořizované během jízdy autem.
Obě videa již byla smazána a nejsou dostupná.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -