- Reklama -

Nesedli jsme si, řekl o končícím trenérovi Huberdeau

- Reklama -

Jonathan Huberdeau se loni poprvé v kariéře stěhoval. Na Floridu místo něj putoval Matthew Tkachuk. Jenže zatímco Tkachuk s Floridou vyřadil Boston a v základní části nasbíral přes 100 bodů, Huberdeau zažil sezonu zklamání. Kanadský útočník se po vyhazovu trenéra Darryla Suttera nechal slyšet, že neměl s trenérem dobrý vztah.

„Nesedli jsme si. Bylo v tom více faktorů. Měl jsem velký úbytek bodů oproti minulé sezóně. Styl hry, který po nás vyžadoval mi úplně nevyhovoval. Nový kouč určitě pomůže mému sebevědomí,” řekl Huberdeau.

Vztah Sutter a kabina údajně nefungoval celý rok. Hráčům mělo třeba vadit, že nelichotivě mluvil do médií o nováčcích, přitom v kabině byl jiný. Huberdeau si vybavil, jak právě podobný incident proběhl v lednu s Jakobem Pelletierem.

„Proč médiím řekne jednu věc a pak jde do šatny a říká mu, že hrál dobrý zapas? Všichni jsme z toho byli zklamání. Mladý hráč si takové chování nezaslouží. Chce jen odvádět co nelepší výkony a pomoci týmu. Řekli jsme mu, ať si to tak nebere, že to je prostě typický Darryl,” vzpomínal Huberdeau.

- Reklama -

Špatnou sezonu bez vyřazovacích bojů kromě Suttera již dříve odnesl i GM Brad Treliving.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -