- Reklama -

Neuvirth půjde do akce

- Reklama -

Brankář Michal Neuvirth, který vynechal vinou nespecifikovaného zranění tři přípravné zápasy Toronta, se v pátek zapojil do tréninku a měl by v sobotu odchytat dvě třetiny duelu s Buffalem.
31letý Čech je u Maple Leafs na zkoušce a pokusí se vybojovat pozici gólmanské dvojky.
„Je samozřejmě těžké vynechat několik tréninků, ale nic s tím nenadělám. Snažil jsem se zůstat pozitivní a koncentroval jsem se na sebe a své tělo,“ řekl Neuvirth při pátečním setkání s novináři.


„Mám tady velkou příležitost, je zde skvělý tým,“ pokračoval rodák z Ústí nad Labem. „Toto je nejlepší organizace v NHL. Personál, posilovna, doktoři jsou tu nejlepší, co jsem zatím viděl. Postarali se o mě skutečně dobře. Je mi ctí, že tu jsem a můžu bojovat o místo.“
Jeho konkurentem na post náhradníka je Michael Hutchinson.
Neuvirth v minulé sezóně pro zranění naskočil za Philadelphii jen do sedmi zápasů.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -