- Reklama -

NHL má plán, čtyři kluby na něm nesmírně vydělají

- Reklama -

NHL zavrhla ideu, aby se zbytek sezóny 2019/20 odehrál v neligových arenách. Nedávno se hovořilo například o Severní Dakotě nebo Saskatoonu, tedy oblastech takřka nezasažených pandemií tzv. čínské chřipky.
Důvodem, proč se vedení vzdalo této myšlenko, je fakt, že v těchto dějištích by chybělo potřebné zázemí a zápasy by se obtížně přenášely na obrazovky. Informaci potvrdil komisionář Gary Bettman.

Tahle COOL trička NHL chceš!

„Vím, že kolem toho bylo hodně spekulací, ale nemůžeme hrát v malé univerzitní hale uprostřed menší komunity. Potřebujeme mít potřebné zázemí, které nám poskytují arény NHL,“ řekl Bettman v rozhovoru s Ronem MacLeanem ze stanice Sportsnet.
„Ať už jde o vyšší počet šaten, technologie, procedury, videzáznamy,…to vše je v halách NHL a budeme to potřebovat, pokud se vrátíme zpět a budeme hrát na jednom místě více utkání denně,“ objasnil nejmocnější muž světového hokeje.
Liga se nyní zaměřuje na možnost odehrát klání ve čtyřech městech NHL, v nichž jsou restrikce proti epidemii minimální. National Hockey League by přitom ráda vyčlenila jedno dějiště pro každou divizi.
Favority na zisk tohoto prestižního pořadatelství jsou podle Grega Wyshynkého ze stanice ESPN Carolina, Edmonton a Minnesota.
NHL uvalila na své hráče karanténu, která aktuálně platí do 30. dubna, a stále přemítá nad tím, jak se popasovat se zbylými duely základní části. Jednou z možností je také přejít v létě přímo do play-off.
Zda se podaří sezónu úspěšně završit, je zatím ve hvězdách. Prezident Donald Trump v nedávném videorozhovoru s představiteli „major leagues“ uvedl, že věří v návrat do normálu během léta.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -