- Reklama -

NHL na NOVĚ: Jágra si na podzim užijete

- Reklama -

Nejprestižnější hokejová liga světa startuje už dnes v noci a díky vysílání stanic Nova Sport mohou být všichni milovníci ledního hokeje při tom. Stejně jako minulou sezónu i letos odvysílají obě stanice Nova Sport až 15 zápasů týdně a minimálně jedno utkání zámořského hokeje denně.
V posledních dnech potěšila české fanoušky zpráva o návratu legendárního Jaromíra Jágra do NHL. Ten v tomto týdnu podepsal smlouvu s Calgary Flames, a tak se znovu můžeme těšit, jak si poradí s novou výzvou. Poprvé ve své kariéře totiž bude hrát za kanadský tým, a tak bude muset čelit nezvyklému tlaku. Diváci stanic Nova Sport uvidí v říjnu nestárnoucí 68 hned šestkrát.
Nebude to ale jen o zápasech Calgary. Stejně jako v minulé sezóně budou naprostou lahůdkou sobotní zápasy v atraktivních evropských časech.
Rozpis zápasů pro měsíc říjen:
– Tisková zpráva NOVA SPORT –

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -