- Reklama -

NHL odložila již 104. zápas

- Reklama -

Vedení NHL v pondělí oznámilo, že odkládá úterní duel mezi Carolinou a Philadelphií z důvodu nákazy v kabině Flyers. Jedná se o 104. odložený zápas v sezóně.

Flyers hráli naposledy v sobotu a momentálně mají na covidové listině čtyři hráče, včetně Justina Brauna, který na ni přibyl v pondělí.

Nejvíce hráčů vstoupilo v pondělí do karantény z mužstva Arizony– Scott Wedgewood, Jakob Chychrun, Cam Dineen a Anton Stralman. Mimo jsou i trenéři Andre Tourigny a Corey Schwab.

Z dalších týmů to byli Connor Clifton, Derek Forbort (oba BOS), Tage Thompson (BUF), Gabriel Landeskog (COL), Dylan Holloway (EDM), Martin Frk (LAK), Barlay Goodrow (NYR), Casey DeSmith (PIT), Brayden Schenn, Colton Parayko (obaja STL), Dmitrij Orlov, Carl Hagelin (obaja WSH) a Nikolaj Ehlers (WPG).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -