- Reklama -

NHL se dohraje na 100 procent, ozývá se od vlivných osob

- Reklama -

Mezi představiteli NHL roste přesvědčení, že se letošní sezóna zdárně dohraje. O víkendu vyjádřili svůj optimismus například majitel Ottawy Eugene Melnyk a vlastník Washingtonu Ted Leonsis.
Melnyk uvedl, že si je úspěšným zakončením ročníku jist na 100 procent. A podobně je přesvědčen, že se sezóna 2020/21 odehraje kompletní.


Leonsis sdílí Melnykům názor s tím, že se liga vrátí v létě bez diváků. Hrát se má podle něj pouze ve vybraných městěch, což podporuje stávající úniky ze zákulisních jednání.


Komisionář Gary Bettman na začátku minulého týdne dokonce uvedl, že o zrušení sezóny vůbec neuvažoval (čtěte ZDE).
Liga skočí po nucené pauze započaté 12. března pravděpodobně přímo do play-off, do něhož se v novém formátu zapojí 24 týmů (psali jsme ZDE).
Zatímco hráči a ligoví zaměstnanci zůstávají stále v domácí karanténě, NHL plánuje na konci května přesun do Fáze 2. V té umožní hokejistům návrat do klubů a trénování v malých skupinách.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -