- Reklama -

NHL v TV trochu jinak: Sám doma v St. Louis a další

- Reklama -

Možná jste začátkem prosince zasedli k obrazovkám, abyste (už asi podvacáté) mohli sledovat film Sám doma. Třeba se už teď těšíte na poslední den roku 2014 a další televizní klasiku Vánoční prázdniny. Ať už se jste se dívali či budete dívat z donucení nebo jste opravdu příznivci amerických komedií tohoto typu (proti gustu žádný dišputát), nechtěli byste je zhlédnout v poněkud jiném provedení?
Jste přece především hokejovými fanoušky, jinak byste naše stránky nenavštívili. Takže zapomeňte na Macalaye Culkina a představte si místo něho maskota Bluesmanů jménem Louie. Zapomeňte na Chevyho Chase a další členy rodiny Griswoldových a dosaďte si za ně hráče Pittsburgh Penguins. A nejen hráče, nepřehlédnutelnou roli dostal také generální manažer Jim Rutherford.
NHL se po vánoční přestávce rozeběhne až dnes v noci, ještě je čas na zábavu…


Foto/Photo by: Ranken Jordan

- Reklama -
Pavel Krupička
Narozen v roce 1973, hokej sleduji od poloviny 80. let. K NHL jsem se propracoval později, ale nakonec se mi z koníčka stala zaměstnáním - píšu o ní už třináct let. Sleduji hlavně Čechy bez ohledu na klubovou příslušnost, díky Dominiku Haškovi mi přirostly blíže k srdci Buffalo a Detroit. Největším hokejovým zážitkem pro mě stále zůstává Nagano a následné oslavy olympijského zlata.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -