- Reklama -

NHL zažila několik TV rekordů

- Reklama -

Návrat NHL se nesl v trendu vysoké televizní sledovanosti.

Úvodní zápas sezóny mezi Penguins a Flyers se stal na americké stanici NBCSN historicky nejsledovanějším zápasem základní části NHL. Zhlédlo jej 972 tis. diváků, což je číslo, které atakuje sledovanost NBA či MLB.

V Pittsburghu si zápas naladilo téměř 10 procent všech domácností.

- Reklama -

Rekordy padaly i na regionálních stanicích. Otevírací duel ročníku mezi Capitals a Sabres se stal ve Washingtonu nejsledovanější zápasem základní části NHL od sezóny 2018/19.

První duel Bruins proti Devils pak sledovalo na bostonské stanici NESN šest procent všech domácností. Střetnutí se stalo nejsledovanějším „otevírákem“ Medvědů od roku 2013. Podobné sledovanosti dosahují v Bostonu například utkání tamních Red Sox (MLB).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -