- Reklama -

Nhlnews.cz do vašeho mailu je tady. Co v něm najdete?

- Reklama -

Několik informací o námi rozesílaném týdeníku Nejzajímavějších zpráv z nhlnews.cz:
Pokud chcete, aby vám maily chodily, musíte vložit svůj mail do textového pole v boxu ZPRAVODAJ NHLNEWS. Přihlášení je v pravém sloupci stránek. Jakmile odkliknete tlačítko Přihlásit, systém vám pošle mail na vámi zadanou adresu. Zaslaný mail obsahuje potvrzovací  odkaz, na který musíte kliknout, abyste zasílání aktivovali. Je to kvůli bezpečnosti, aby kdokoliv nevložil váš mail a vám tak nechodila vámi neautorizovaná pošta.
Tento náš zpravodaj či newsletter, jak mu někteří říkají, je určen pro návštěvníky stránek, kteří z jakéhokoliv důvodu nestihnou denně server navštívit, případně nechtějí, aby jim cokoliv uniklo. Redakce  pro vás vybírá vždy po týdnu souhrn těch NEJ zpráv.
Momentálně se zprávy zasílají v týdenních intervalech, neboť nechceme návštěvníky znechutit velkým množstvím rozesílaných mailů. Do budoucna plánujeme i možnost se registrovat do denně rozesílaných zpráv, kde byste našli všechny publikované články. Maily by se rozesílaly vždy na konci dne kolem 20.  či 21. hodiny, tedy v podobném čase, kdy spousta z vás sleduje TV zprávy.
Pokud byste měli zájem o  určitý druh zpráv, dejte nám prosím vědět. Pro vaši představu nabízíme ukázku, jak takový mail vypadá a co v něm můžete najít. Upozorňujeme, že mail může obsahovat námi vložené reklamní sdělení, stejně jako na serveru najdete reklamní bannery.
Ze zasílání se můžete kdykoliv odhlásit kliknutím na odkaz Odhlásit se, který je vždy na konci každého námi zaslaného mailu. Upozorňujeme, že maily jsou zasílány z info(zavináč)nhlnewsletter.cz. Doména nhlnewsletter.cz je sesterskou doménou nhlnews.cz a je určena speciálně pro tento druh služby.
Pokud by vám cokoliv nefungovalo, neváhejte nás kontaktovat.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Pavel Šmerda
Narozen v krásném roce 1971, kdy ještě v lese zpívali ptáci a na stromech rostlo ovoce bez chemického postřiku :-), NHL mě fascinuje pro svoji rychlost a neuvěřitelně zvlaštní energíí, která mně okamžitě vtáhne do dění na ledě... Zvlášť atraktivní bylo pro mě sledování celé kariery mého nejoblíbenějšího hráče a tím není nikdo jiný než Tomáš Kaberle... Díky za vše Tome!

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -