- Reklama -

Nick Schmaltz zažil pohádkový večer

- Reklama -

Arizona zdolala v sobotu Ottawu 8:5, přičemž v sedmi vstřelených gólech měl prsty útočník Nick Schmaltz. Ten tak zažil životní zápas.

26letý Američan vytvořil klubový rekord se sedmi body získaných v jednom zápase, když vsítil dvě branky a přidal pět asistencí. Jedná se o rekord pro celou organizaci, včetně éry Winnipegu Jets.

V této sezóně se jedná o bodově nejplodnější výkon v celé NHL. Dokonce jsme tolik bodů u jednoho hráče neviděli od 2. února 2012, kdy zazářil osmibodový Sam Gagner.

„Byl to jeden z těch večerů, kdy vám vše vychází a všechno vám tam padne,“ řekl šťastný Schmaltz. „Bylo to speciální, ale samozřejmě nestává se to často, takže si to užiju a potom se vrátím zpět do práce.“

- Reklama -

Schmaltz má po sobotě na svém kontě 33 bodů (14+19). Loni nasbíral v 52 duelech 32 bodů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -