- Reklama -

Nosek draží památný puk. Chce podpořit Ondřeje Buchtelu

- Reklama -

Útočník Vegas Tomáš Nosek dává do dražby osobní vzpomínkový předmět, aby podpořil krajana, jehož postihla vzácná forma rakoviny.
27letý rodák z Pardubic oznámil na Instagramu, že vydraží puk, se kterým vstřelil gól ve třetím zápase finále Stanley Cupu. Rozhodl se tak podpořit hokejistu Ondřeje Buchtelu, kterému diagnostikovali rakovinu srdce.


Přispět můžete i vy a to na transparentní účet 123-0762430277/0100.
IBAN pro zahraniční platbu: CZ79 0100 0001 2307 6243 0277
SWIFT kód: KOMBCZPPXXX


 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Auction!!! I would like to ask you please for your help for Ondrej Buchtela. Ondrej is czech hockey player who has been diagnosed with rare heart cancer. I can’t imagine what he is going through… I decided to start an auction here in comments. The highest bid will recieved this signed puck. I scored a goal with it in game 3 of Stanley cup final. I will donate the money to Ondrej for his treatment! Starting bid $250. Auction will end on Monday 12pm! Thank you and let’s help Ondrej!!! Rad bych Vas poprosil o pomoc pro Ondru Buchtelu. Ondra je mlady cesky hokejista, kteremu byla nalezena vzacna rakovina srdce. Nedokazu si ani predstavit, cim si Ondra prochazi… Proto jsem se rozhodl usporadat aukci tady v komentarich. Vitez ziska tento podepsany puk, se kterym jsem dal gol ve 3.zapase finale Stanley cupu. Aukce zacina na 250 dolarech( po aukci prevedu do czk)a potrva do pondeli 21:00. Vitezek z aukce pujde na lecbu. Dekuju moc a pojdme pomoci Ondrovi!!! @ondrej_buchtela

Příspěvek sdílený Tomas Nosek (@noseto19),


20letý obránce, před kterým se rýsovala slibná kariéra a za nímž stojí i účast na mistrovství světa osmnáctek, má v úmyslu se s nemocí prát. Zákeřný protivník mu ale napadl už obě plíce. Aktuálně podstupuje chemoterapii.
„Když se objeví léčba, samozřejmě všechno vrazíme do léčby, to je jasné. Když se ale nic neobjeví, tak prostě… rád bych si aspoň částečně splnil nějaké sny a zážitky, než bude pozdě,“ uvedl Buchtela v nedávném rozhovoru pro Ondřeje Kuchaře z deníku Sport.
Nosek stanovil počáteční sumu za kotouč na 250 amerických dolarů, přičemž akci ukončí v pondělí ve 21:00 středoevropského času. Všechny peníze poputují mladému hráči.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -