- Reklama -

Nova Sport: Přestup Jágra k Panthers skladbu přenosů příliš neovlivnil

- Reklama -

Placený kabelový a satelitní kanál NOVA Sport je exkluzivním držitelem vysílacích práv na NHL pro území České republiky a minimálně ještě jednu celou sezónu se v tomto ohledu nic nezmění.
„NHL se společně s Evropskou ligou UEFA, MotoGP, tenisovým Wimbledonem a ATP řadí mezi programové pilíře prémiové stanice NOVA Sport. Vysílací práva máme aktuálně až do konce sezony 2015/2016,“ řekla pro NHLnews PR koordinátorka NOVY Sport Ivana Chodurová.


Jak jste spokojeni s přenosy NHL na NOVA Sport? Podělte se o svůj názor v diskuzi pod článkem nebo na našich FB stránkách.


Malou část přenosů vysílá také volně přístupný tematický kanál FANDA, na němž se špičkový hokej objevuje v rámci tzv. „Pátků na ledu“.
„Přenosy utkání na FANDOVI slouží jako ochutnávka pro diváky, kteří mezi předplatitele NOVA Sport dosud nepatří,“ objasnila Chodurová. Pokud předplatiteli nejste a noci z pátku na sobotu netrávíte u televize, máte smůlu. „V současné době na FANDOVI počet přenosů NHL navyšovat neplánujeme,“ dodala.
Nemalá část české obce příznivců NHL si na internetových diskuzích stěžovala na protěžování Devils, jejichž barvy ještě donedávna hájila ikona českého sportu Jaromír Jágr. Obavy některých fanoušků z toho, že po jeho přestupu do týmu Floridy nastane smršť přenosů s Panthers, se ale ukázaly být liché.
„Do rozhodování o výběru zápasů vstupuje i atraktivita přenosů pro české diváky. Protože je Jaromír Jágr největší českou hokejovou hvězdou s obrovskou fanouškovskou základnou, tak jsme po jeho přestupu do programu mimořádně zařadili jeho první utkání za tým Floridy. Na výběr dalších zápasů neměl jeho přestup vliv,“ vysvětlila Chodurová postoj NOVY k největšímu „českému trejdu“ v této sezóně.
Milovníci Jágrovy hry přesto ochuzeni nezůstanou. Příští měsíc se mohou těšit na dva přenosy, v nichž se kladenský odchovanec objeví. 4. dubna od 1.05 nabídne NOVA Sport zápas Florida Panthers – Tampa Bay Lightning a 9. dubna od 1.35 poběží Florida Panthers – Boston Bruins.
Přehled vysílaných utkání naleznete na webu stanice NOVA Sport a našich stránkách (sekce NHL v TV).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -