- Reklama -

Nový zážitek pro fanoušky – tentokrát hokej na střeše mrakodrapu!

- Reklama -

To, o čem obyvatelé kanadského Toronta v posledních týdnech mohutně spekulovali, bylo oficiálně potvrzeno. Kluziště pro hokej na střeše mrakodrapu v centru města skutečně patří ke kampani pivovaru Molson „Anything for hockey 2016“. V nebývalých výšinách si mohou vybraní fanoušci akce zahrát hokej.
„Společnost Molson je nadšeným fanouškem hokeje a ráda sdílí svou lásku ke hře s našimi fanoušky,“ napsal v prohlášení ředitel marketingu firmy Chris Blackburn.
„Skrze naší kampaň ‚anything for hockey‘ jim nabídneme nezapomenutelný zážitek, který obrazně vynese hokej do nových sfér. Jaké to bude, ukážeme celému světu v únoru,“ dodal.
Kampaň „Anything for hockey“ vybírá fanoušky se zajímavými životními příběhy spojenými s hokejem, kterým pak dopřeje zahrát si hokej na netradičních místech.
Loni to bylo například vysoko v horách. Tentokrát to bude střecha dvatřicetipatrové budovy ve finanční čtvrti Toronta. Postavit tam kluziště vyšlo na 100 tisíc amerických dolarů.
Výběr šťastlivců byl ukončen už v prosinci, nicméně Molson vyslechl volání fanoušků a zřejmě dopřeje neopakovatelný hokejový zážitek i více lidem.
„Ačkoliv jsme kluziště na střeše postavili exkluzivně pro naše výherce, víme, že mnoho dalších fanoušků touží po tom si tam zahrát. Nasloucháme jim a brzy sdělíme novinky,“ prozradil Blackburn.

Fakta o „Molson Canadian“ kluzišti

  • Kluziště má poloviční velikost oproti oficiálnímu kluzišti NHL, ideální pro hru 3 na 3
  • Nabízelo se mnoho lokalit, ale pouze budova v Torontu mohla nabídnout požadovanou výšku
  • Projekt začal 29. listopadu, přičemž části kluziště tam byly dopraveny prostřednictvím jeřábů ze sousedních budov. Kompletně s ledem a mantinely bylo kluziště dokončeno do poloviny ledna
  • Napadaný sníh se nechá rozpustit pomocí horké vody a poté vysušit
  • Střecha má váhové limity, takže je striktně dáno, kolik lidí může být na střeše ve stejnou dobu
  • Před hrozbou padajících puků je kluziště vybaveno kolem dokola plexiskly a sítěmi
- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -