- Reklama -

Novým koučem Devils může být Laviolette, tvrdí TSN

- Reklama -

Darren Dreger ze stanice TSN tvrdí, že bývalý trenér Nashvillu Peter Laviolette je považován za jednoho z favoritů na místo hlavního kouče New Jersey.
Informace přichází jen krátce poté, co Dregerův kolega Pierre LeBrun uvedl, že Ďáblové zúžili výběr na čtyři kandidáty (čtěte ZDE).
„Řekl bych, že je tam několik TOP uchazečů, včetně dočasného trenéra Alaina Nasreddinea. Kromě něj je v tomto směru často slyšet jedno známé jméno,“ poznamenal Dreger.
„Je jím Peter Laviolette, ale Tom Fitzgerald, který je prozatímním generálním manažerem, stále nemá ze svého titulu pryč slovo ‚dočasný‘. Takže je to u Devils stále v procesu.“
55letý Laviolette byl z Nashvillu vyhozen 6. ledna. Během své kariéry zaznamenal bilanci 637-425-25-123, přičemž v minulosti vedl také Flyers, Hurricanes a Islanders. V roce 2006 dovedl Carolinu ke Stanley Cupu a do finále se dostal také s Philadelphií (2010) a Nashvillem (2017).
New Jersey zakončilo ročník na 14. místě Východní konference a uteklo mu tak i rozšířené play-off s 24 týmy.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -