- Reklama -

Nyquistovu sérii ukončil Exaggerator, koně pojmenovaného po švédském hokejistovi schvátila horečka

- Reklama -

Slavný kůň Nyquist se nezúčastní prestižního dostihového závodu, který se uskuteční 11. června v Belmont Stakes. U hnědáka, jenž je pojmenovaný podle útočníka Detroitu Red Wings Gustava Nyquista, byla zjištěna horečka a zvýšený počet bílých krvinek.
„Kvůli nemoci nebude Nyquist v Belmont Stakes startovat,“ oznámil jeho trenér Doug O’Neill.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Poslední vítěz Kentucky Derby se v sobotu zúčastnil závodů v Preakness Stakes, kde poprvé v kariéře prohrál, když se musel spokojit až s třetím místem. Nyquist prohrál souboj s Exaggeratorem, mezi oba koně se pak ještě vklínil bělouš Cherry Wine.
Nyquist se momentálně zotavuje v Pimlico Race Course v Baltimoru a jakmile se uzdraví, vrátí se zase domů do Kalifornie. „Chceme pro něj jen to nejlepší a dostat ho zpátky do stoprocentní kondice,“ sdělil O’Neillův asistent Jack Sisterson.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -