- Reklama -

O jakých trejdech se v současnosti mluví v zákulisí NHL?

- Reklama -

Až do třetího března letošního roku mohou jednotlivé týmy NHL vylepšovat své soupisky prostřednictvím výměn. Základní část vstoupila do své druhé poloviny a spekulací o možných trejdech přibývá. Pojďme se podívat na ta nejzajímavější jména, která v současnosti odborníci v souvislosti se změnou působiště zmiňují.

V poslední době zesiluje šeptanda o výměně kapitána Vancouveru Bo Horvata. Hvězdný centr má letos nakročeno k bodově nejvydařenější sezoně své kariéry. Podle NHL insidera Pierra LeBruna se o jeho služby zajímají v Carolině.

Hurricanes shání náhradu za Vincenta Trocheka, který před tímto ročníkem podepsal smlouvu s New York Rangers. Bo Horvatovi letos končí kontrakt na 5,5 milionu dolarů ročně. Podle LeBrunových informací ale mají oba kluby k dohodě daleko, Canucks prý požadují příliš vysokou protihodnotu.

Pozornost přitahuje i mladý finský útočník Jesse Puljujärvi. Čtyřiadvacetiletý Fin se v Oilers trápí, za 45 zápasů si připsal jen 10 bodů. Čtyřka draftu 2016 by se podle novináře Franka Seravalliho mohla brzy stěhovat. Puljujärvi podle mínění mnohých potřebuje změnit prostředí a pořádně nakopnout svoji kariéru. Po letošní sezoně mu skončí kontrakt na tři miliony dolarů ročně a bude omezeným volným hráčem. Údajně by měl mít zájem Boston.

- Reklama -

Bruins však nejsou spojováni pouze s Puljujärvim či Patrickem Kanem. Před play-off by se mohli pokusit vyzbrojit svůj třetí a čtvrtý útok a k Noskovi, Smithovi a Greerovi přidat další alternaci. Takového hráče by mohli nalézt v Arizoně v Nicku Bjugstadovi. Třicetiletý Američan letos musel vzít za vděk roční smlouvou na 900 tisíc dolarů a odvádí za ni slušnou porci defenzivní práce. A nezaostává ani v ofenzivě, když si připsal v 44 utkáních 20 bodů. Bruins by mohl pomoct vylepšit oslabení.

A posledním zajímavým jménem je Žralok Timo Meier. Ten by měl být jedním z hlavních cílů New York Rangers. Ti jsou sice spojováni s Patrickem Kanem z Chicaga, Švýcar Meier by však mohl být reálnější variantou i z hlediska platového stropu. Cena za šestadvacetiletého útočníka však bude velmi vysoká. Vsadí Rangers na tuto kartu?

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -