- Reklama -

Obětují Bruins Krejčího?

- Reklama -

Boston bude muset provést v létě několik rozhodnutí pro udržení svých opor, když se nechráněnými volnými hráči stanou obránci Zdeno Chára a Torey Krug. Oba hokejisty si bude chtít udržet, což však nebude snadné.
Joe Haggerty ze stanice NBC Sports tvrdí, že Medvědi ve snaze udržet si služby obou zadáků nabízejí na výměnu dva útočníky – Jakea DeBruska a Davida Krejčího.

HOKEJOVÁ BOMBA: ROUŠKY NHL ZA PÁR KAČEK!

Krug nedávno uvedl, že nebude ochotný poskytnout slevu a že chce ze své situace vytěžit poprvé v kariéře to, co si zaslouží. Chára vyjádřil zájem pokračovat v kariéře a je pravděpodobné, že mu nebude dělat problém ani další snížení mzdy.
Bruins mají aktuálně pod stropem k dispozici 14,4 mil. dolarů, přičemž DeBrusk je potenciálně chráněným volným hráčem. Naposledy měl cap hit 863 tis. dolarů a nyní jej čeká významný nárůst. Krejčímu, který zatěžuje rozpočet částkou 7,25 mil. dolarů, vyprší kontrakt po příští sezóně.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -