- Reklama -

Obří kontrakt pro Dumbu. Opora Wild si vydělá 30 miliónů

- Reklama -

Fanshop týmu
Minnesota si pojistila služby obránce Matta Dumby na dalších pět let. Megasmlouva, jíž se obě strany vyhnuly naplánované arbitráži, má podle Elliotta Friedmana ze stanice Sportsnet celkovou hodnotu 30 mil. dolarů.
S průměrnou roční gáží 6 miliónů se z třiadvacetiletého Kanaďana stane třetí nejlépe placený hráč Wild. Větší příjem už mají pouze klubové ikony Zach Parise a Ryan Suter.


Kšiltovky a čepice NHL, které musíš mít? Klikni ZDE


Dumba odehrál v uplynulém ročníku všech 82 utkání základní části s bilancí 14 gólů a 36 asistencí. Kromě toho zaznamenal s průměrným „ice-timem“ 23:49 své nové kariérní maximum.
Minnesota zakončila sezónu v prvním kole play-off, ve kterém podlehla Winnipegu 1:4 na zápasy. Dumba byl přitom jejím nejlepším hráčem, když převzal roli klíčového beka po zranění Ryana Sutera.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -