- Reklama -

Ohlédnutí za uzávěrkou přestupů 

- Reklama -

Každoročně se jedná o jeden z nejzábavnějších (a pro hokejové novináře nejnáročnějších) dnů v roce. Uzávěrka přestupů 2022 je definitivně za námi a je tedy čas se ohlédnout, jak si všech 32 týmů NHL vedlo. Působiště změnila i některá zvučná jména, za všechny zmiňme třeba gólmana Fleuryho, obránce Giordana a Lindholma, z útočníků to pak byli například Giroux, Rakell, Lehkonen nebo Domi.

ANAHEIM DUCKS

Už před týdnem vyměnili zadáka Joshe Mansona do Colorada za mladého obránce Drewa Hellesona a volbu ve druhém kole draftu 2023. O víkendu pak poslali křídelníka Nicolase Deslaurierse do Minnesoty za volbu ve třetím kole draftu 2023. Oporu zadních řad, Hampuse Lindholma, poslali do Bostonu za solidní balík – volbu v letošním prvním kole, druhém kole 2023 a 2024, beka Johna Moorea a mladého obránce Urho Vaakanainena.

Dalšího dlouholetého hráče klubu, útočníka Rickarda Rakella, pak vyměnili do Pittsburghu za další zajímavý „package“. Ke Kačerům zamířili útočníci Dominik Simon a Zach Aston-Reese, stejně jako talentovaný gólman Calle Clang a volba v letošním druhém kole. Na poslední chvíli pak Ducks dohodli výměnu Jevgenije Dadonova z Vegas do Anaheimu za Johna Moorea a kontrakt Ryana Keslera. Ta ale zatím nebyla ústředím ligy potvrzena, protože jsou nejasnosti okolo seznamu deseti týmů, který měl Dadonov předložit. Celá věc je předmětem zkoumání.

- Reklama -

IN:
Dominik Simon
Zach Aston-Reese
John Moore?
Urho Vaakaninen
Jevgenij Dadonov?
Drew Helleson
Calle Clang

OUT:
Josh Manson
Hampus Lindholm
Rickard Rakell
Nicolas Deslauriers

ARIZONA COYOTES

Yotes začali s brankovištěm. Scotta Wedgewooda vyměnili do Dallasu za 4. kolo 2023 a z waiver listiny si stáhli finského olympijského vítěze Harriho Säteriho, kterého tam muselo umístit Toronto. Spokojenost s výkony Karla Vejmelky pak prokázali tím, že českému gólmanovi nabídli nový tříletý kontrakt. Za volbu v letošním druhém kole draftu získali univerzitního hráče Jacka McBaina, který nechtěl podepsat v Minnesotě a mohl se stát volným hráčem. Ještě téhož dne se s McBainem dohodli na nováčkovském kontraktu.

Dalšího velmi slibného mladíka získali z Winnipegu. Od Jets převzali tučný kontrakt Bryana Littlea a spolu s ním Nathana Smithe, jednoho z nejlepších hráčů v univerzitním hokeji a amerického olympionika z Pekingu. Za to do Manitoby poslali volbu ve čtvrtém kole. Na závěr dne vytrejdovali útočníky Johana Larssona (do Washingtonu za volbu ve třetím kole 2023) a Rileyho Nashe (do Tampy za budoucí vyrovnání).

IN:
Nathan Smith 
Jack McBain
Harri Säteri

OUT:
Scott Wedgewood
Riley Nash
Johan Larsson

BOSTON BRUINS

Medvědi se netajili tím, že chtějí posílit obranu i útok. Povedlo se jim to jen zčásti. Hodně si slibují od Hampuse Lindholma, za kterého poslali do Anaheimu značnou protihodnotu v podobě vysokých voleb v draftu (1+2+2) a mladého Vaakanainena. Z Ottawy přivedli dalšího beka Joshe Browna, opačným směrem putoval útočník Zach Senyshyn, který v Bostonu nenaplnil potenciál z prvního kola draftu (i když k tomu nedostal pořádnou šanci). Posílení na pozici centra nebo pravého křídla se Donu Sweeneymu získat nepodařilo. Útočník Jake DeBrusk nakonec vyměněn nebyl a zůstává v Bostonu. Bruins také podepsali nedraftovaného univerzitního hráče Marca McLaughlina.

IN:
Hampus Lindholm
Josh Brown
Marc McLaughlin

OUT:
John Moore
Urho Vaakanainen
Zach Senyshyn

BUFFALO SABRES

Hodně klidnou trade deadline prožili v Buffalu. Sabres v den uzávěrky neprovedli jedinou výměnu. Už o víkendu pouze vyměnili obránce Roberta Hagga na Floridu za volbu v šestém kole draftu.

IN:
nikdo

OUT:
Robert Hagg

CALGARY FLAMES

GM Brad Treliving chtěl především posílit útok. Už před týdnem získal ze Seattlu Calleho Jarnkroka za tři volby v draftu (2/2022, 3/2023, 7/2024), včera pak poslal volbu v pátém kole do Chicaga za Ryana Carpentera. V menší výměně pak poslal do Ottawy gólmana Michaela McNivena, který patřil Plamenům necelé tři týdny. Útočníka Brada Richardsona zařadilo Calgary na waiver, odkud si ho stáhl Vancouver.

IN:
Calle Jarnkrok
Ryan Carpenter

OUT:
Brad Richardson
Michael McNiven

CAROLINA HURRICANES

Nový osmiletý kontrakt podepsal s Canes útočník Jesperi Kotkaniemi. Pokud jde o výměny, získala včera Carolina jednu posilu do útočných řad, když přivedla z Columbusu Maxe Domiho. Jednalo o výměnu mezi třemi kluby, do které se zapojila také Florida. Carolina získala také obránce Tylera Inamota z univerzity, jiného mladého beka Aidana Hreschuka pak poslala k Blue Jackets. Floridě za převzetí čtvrtiny Domiho kontraktu pak nabídla Jegora Korškova, bývalého prospekta Toronta, který momentálně hraje KHL.

IN:
Max Domi
Tyler Inamoto

OUT:
Aidan Hreschuk
Jegor Korškov

COLORADO AVALANCHE

All-in. Přesně tohle nastavení mají v hlavách nejen hráči Avs, ale také generální manažer Joe Sakic. Ten obětoval draftové volby a velmi dobré prospekty za to, aby posílil obranu i útok a dodal týmu nějaké ty kilogramy navíc. Už před týdnem získal z Anaheimu zadáka Joshe Mansona za volbu ve druhém kole draftu 2023 a mladého beka Drewa Hellesona. O den později vyměnil Tysona Josta do Minnesoty za Nica Sturma. A včera přivedl Sakic další dva útočníky. Za univerzála Arturriho Lehkonena poslal do Montrealu dalšího mladého beka Justina Barrona a volbu ve druhém kole 2024. Veterána Andrewa Cogliana pak získal ze San Jose za volbu v pátém kole 2024.

IN:
Josh Manson
Nico Sturm
Artturi Lehkonen
Andrew Cogliano

OUT:
Tyson Jost
Justin Barron
Drew Helleson

COLUMBUS BLUE JACKETS

Jarmo Kekäläinen včera provedl jedinou významnější výměnu, když vytrejdoval Maxe Domiho do Caroliny.

IN:
Aiden Hreschuk

OUT:
Max Domi
Tyler Inamoto

CHICAGO BLACKHAWKS

Marc-Andre Fleury byl včera hlavní zprávou dne. O tom, že se bude stěhovat, pochyboval málokdo. Populární „Flower“ nakonec souhlasil s přesunem do Minnesoty, kterou označil za uchazeče o Stanley Cup. Ještě před tím se však stěhoval mladý forvard Brandon Hagel do Tampy, spolu se dvěma volbami ve čtvrtém kole. Blackhawks získali dvě volby v prvním kole (2023 a 2024) a útočníky Taylora Raddyshe a Borise Katchouka. Další volbu v prvním kole (2022) obdrželi od Minnesoty za trojnásobného vítěze Stanley Cupu Fleuryho. Za volbu v pátém kole draftu 2024 poslali do Calgary forvarda Ryana Carpentera.

IN:
Taylor Raddysh
Boris Katchouk

OUT:
Marc-Andre Fleury
Brandon Hagel
Ryan Carpenter

DALLAS STARS

Vedení klubu možná ještě samo před pár dny nevědělo, zda bude prodávat nebo nakupovat. Nakonec z toho vzešly dva menší „nákupy“. Hvězdy přivedly gólmana Scotta Wedgewooda z Arizony a útočníka Vladislava Namestnikova z Detroitu. V obou případech je to stálo volbu ve čtvrtém kole budoucího draftu (2023 a 2024).

IN:
Scott Wedgewood
Vladislav Namestnikov

OUT:
nikdo

DETROIT RED WINGS

Žádná velká bomba tentokrát nevybuchla ani v kanceláří Steva Yzermana. Obránce Troye Stechera vyměnil do Los Angeles za výběr v sedmém kole, zkušeného zadáka Nicka Leddyho spolu s útočníkem Lukem Witkowskim pak do St. Louis za Oskara Sundqvista, Jakea Walmana a volbu ve druhém kole draftu 2023. Vladislav Namestnikov odchází do Dallasu za volbu ve čtvrtém kole draftu 2024.

IN:
Oskar Sundqvist
Jake Walman

OUT:
Nick Leddy
Vladislav Namestnikov
Troy Stecher
Luke Witkowski

EDMONTON OILERS

Oilers byli celkem spokojeni s tím, jak vypadají jejich útočné formace, posílení ale hledali do zadních řad. Z Montrealu získali Bretta Kulaka, za něhož obětovali jiného beka Williama Lagessona a dvě volby v draftu (2. kolo letos a 7. kolo v roce 2024). Nakonec přece jen přivedli i jednoho zkušeného forvarda. Z Philadelphie přichází za volbu ve čtvrtém kole 2023 Derick Brassard. Změna v brankovišti, o které se tolik diskutovalo, se prozatím nekoná.

IN:
Brett Kulak
Derick Brassard

OUT:
William Lagesson

FLORIDA PANTHERS

Pokud jsme u Avalanche zmiňovali, že letos jdou all-in, pak o Panthers to platí úplně stejně. GM Bill Zito se opravdu činil. Nejprve si uvolnil místo pod stropem, když vyměnil útočníka Franka Vatrana do New Yorku (za čtvrté kolo draftu), aby vzápětí získal zadáka Bena Chiarota z Montrealu. Do kanadské metropole putuje prospekt Ty Smilanic, volba v prvním kole draftu 2023 a ve čtvrtém kole letos. Z Buffala získal Zito beka Roberta Hagga (za 6. kolo), největší přestupovou bombou je ale Claude Giroux. Spolu s ním míří na Floridu i další dva útočníci Connor Bunnaman a German Rubtsov a ještě volba v pátém kole draftu 2025. Do Philly pak putují volby v prvním kole 2024, třetím kole 2023 a mladý útočník Owen Tippett.

IN:
Claude Giroux
Ben Chiarot
Robert Hagg
Connor Bunnaman
German Rubtsov

OUT:
Frank Vatrano
Owen Tippett
Ty Smilanic

LOS ANGELES KINGS

Hodně se spekulovalo o tom, že Kings chtějí Conora Garlanda z Vancouveru. Nic z toho ale nakonec nebylo. Králové přivedli z Detroitu obránce Troye Stechera (za 7. kolo), z Nashvillu pak získali dalšího beka Frederica Allarda (za útočníka Braydena Burkea). Nakonec si s Winnipegem prohodili dalšího obránce, do Kalifornie míří Nelson Nogier. Očekávání nějakého významného trejdu se nenaplnilo.

IN:
Troy Stecher
Frederic Allard
Nelson Nogier

OUT:
Brayden Burke
Markus Phillips

MINNESOTA WILD

Bill Guerin získal především ostříleného veterána do brankoviště. Nejprve si ale s Coloradem prohodil Nico Sturma za Tysona Josta. Za volbu ve třetím kole 2023 získal z Anaheimu dalšího forvarda Nicolase Deslaurierse. Nepodepsaného univerzitního mladíka Jacka McBaina vyměnil do Arizony za volbu ve druhém kole. Výběr v prvním kole pak poslal do Chicaga za Marca-Andre Fleuryho a obratem vyměnil gólmana Kaapa Kähkönena do San Jose za beka Jacoba Middletona. No a na závěr ještě poslal Victora Raska do Seattlu za budoucí vyrovnání.

IN:
Marc-Andre Fleury
Tyson Jost
Nicolas Deslauriers
Jacob Middleton

OUT:
Kaapo Kähkönen
Nico Sturm
Jack McBain
Victor Rask

MONTREAL CANADIENS

Zájem mezi ostatními kluby byl zejména o montrealské obránce a forvarda Arturriho Lehkonena. Ben Chiarot zamířil na Floridu, opačným směrem míří prospekt Ty Smilanic a volby v prvním (2023) a čtvrtém kole (2022) draftu. Za Bretta Kulaka získali Habs od Edmontonu Williama Lagessona a volby ve druhém kole (2022) a sedmém kole (2024). A za ceněného Lehkonena obdrželi od Colorada výborného mladého beka Justina Barrona a volbu ve druhém kole 2024. Do Montrealu míří také Nate Schnarr, za něhož poslali Canadiens do New Jersey gólmana Andrewa Hammonda. Nový GM Kent Hughes tak nashromáždil draftové volby a zajímavé mladíky (Barron, Smilanic).

IN:
Justin Barron
Ty Smilanic
William Lagesson
Nate Schnarr

OUT:
Ben Chiarot
Artturi Lehkonen
Brett Kulak
Andrew Hammond

NASHVILLE PREDATORS

Zkušený lišák David Poile, který se nebojí velkých „blockbuster“ trejdů, se tentokrát držel při zemi. Ze Seattlu získal za volbu ve druhém kole beka Jeremyho Lauzona, z Toronta pak za budoucí vyrovnání dostal dalšího zadáka Alexe Biegu. Jiného obránce, Frederica Allarda, poslal do L.A. za forvarda Braydena Burkea. A to bylo z jeho strany vše.

IN:
Jeremy Lauzon
Alex Biega
Brayden Burke

OUT:
Frederic Allard

NEW JERSEY DEVILS

U Ďáblů se toho včera moc nedělo. Devils pouze přivedli gólmana Andrewa Hammonda z Montrealu.

IN:
Andrew Hammond

OUT:
Nate Schnarr

NEW YORK ISLANDERS

Očekávané posily nedorazily ani k Islanders. Ostrovanům by se hodil především nějaký střelec. Generální manažer Lou Lamoriello ale včera neudělal vůbec nic.

IN:
nikdo

OUT:
nikdo

NEW YORK RANGERS

To u rivala v MSG bylo o poznání živěji. Již v týdnu přišel z Floridy útočník Frank Vatrano (za čtvrté kolo). Včera nejprve Jezdci vyztužili obranu o defenzivního beka Justina Brauna (za 3. kolo 2023) a poté došlo i na útočné posily. Postupně bylo oznámeno, že Rangers získávají trio Tyler Motte (z Vancouveru za 4/2023), Nick Merkley (ze San Jose za Anthonyho Bitteta) a Andrew Copp (za Morgana Barrona a tři volby v draftu).

IN:
Frank Vatrano
Andrew Copp
Tyler Motte
Justin Braun
Nick Merkley

OUT:
Morgan Barron
Anthony Bitteto

OTTAWA SENATORS

Sens už o víkendu poměrně nečekaně přivedli Travise Hamonica z Vancouveru za volbu ve třetím kole a poté vyměnili do Tampy útočníka Nicka Paula za rychlíka Mathieu Josepha a výběr ve čtvrtém kole draftu 2024. Do Bostonu pak poslali obránce Joshe Browna, za kterého získali forvarda Zacha Senyshyna. Zacha Sanforda pak uvolnili do Winnipegu za volbu v pátém kole. Nakonec si ještě v Calgary vyhlédli gólmana Michaela McNivena.

IN:
Mathieu Joseph
Travis Hamonic
Zach Senyshyn
Michael McNiven

OUT:
Zach Sanford
Nick Paul
Josh Brown

PHILADELPHIA FLYERS

Emotivní loučení Claudea Girouxe, kapitána, který v dresu Letců odehrál přesně tisícovku duelů. Populární „G“ teď míří na Floridu, kde zabojuje o Stanley Cup. Spolu s ním odcházejí i Connor Bunnaman a German Rubtsov, ze slunečného státu na oplátku přichází Owen Tippett a volba v prvním kole 2024 a ve třetím kole 2023. Do Rangers byl za volbu ve třetím kole (2023) vyměněn defenzivní zadák Justin Braun a do Edmontonu za výběr ve čtvrtém kole útočník Derick Brassard, pro něhož budou Oilers už desátým působištěm v NHL.

IN:
Owen Tippett

OUT:
Claude Giroux
Justin Braun
Derick Brassard
Connor Bunnaman
German Rubtsov

PITTSBURGH PENGUINS

Pens nejprve přivedli z Winnipegu obránce Nathana Beaulieua (za sedmé kolo), jejich hlavním úlovkem se ale stal útočník Anaheimu Rickard Rakell. Do Kalifornie za něj poslali poměrně hodnotný „balíček“. Za sluncem míří český útočník Dominik Simon, defenzivní specialista Zach Aston-Reese, brankářský talent Calle Clang a výběr ve druhém kole draftu.

IN:
Rickard Rakell
Nathan Beaulieu

OUT:
Zach Aston-Reese
Dominik Simon
Calle Clang

SAN JOSE SHARKS

Tomáš Hertl zůstává Žralokem, to je asi hlavní zpráva pro české fanoušky. Sharks včera nebyli moc aktivní. V Minnesotě si vyhlédli brankáře Kaapa Kähkönena, za nějž poslali beka Jacoba Middletona. Za volbu v pátém kole 2024 poskytli Coloradu Andrewa Cogliana. Dalšího forvarda, Nicka Merkleyho, vyměnili do Rangers za obránce Anthonyho Bitteta. Na závěr dne ještě získali cenra Antoinea Moranda, do Tampy za něj poslali gólmana Alexeje Melničuka.

IN:
Kaapo Kähkönen
Anthony Bitteto
Antoine Morand

OUT:
Andrew Cogliano
Jacob Middleton
Nick Merkley
Alexej Melničuk

SEATTLE KRAKEN

GM Ron Francis začal už ve středu výměnou Calleho Järnkroka do Calgary za tři volby v draftu (2/2022, 3/2023, 7/2024). Do Toronta pak před uzávěrkou poslal zkušeného beka a kapitána týmu Marka Giordana, spolu s útočníkem Colinem Blackwellem. Maple Leafs se museli vzdát dvou voleb ve druhém kole (2022, 2023) a výběru ve třetím kole (2024).

Nashville zase zaplatil volbou ve druhém kole za beka Jeremyho Lauzona, a Winnipeg poslal čtvrté kolo 2023 za forvarda Masona Appletona, který už u Jets působil. Další útočník Marcus Johansson se stěhuje do Washingtonu za Daniela Spronga a volby ve čtvrtém (2022) a šestém (2023) kole. Z Minnesoty přichází do týmu nováčka NHL zkušený Victor Rask.

IN:
Daniel Sprong
Victor Rask

OUT:
Mark Giordano
Calle Järnkrok
Colin Blackwell
Jeremy Lauzon
Marcus Johansson
Mason Appleton

ST. LOUIS BLUES

Bluesmani hodně prahli po nějakém bekovi a nakonec se jim podařilo získat Nicka Leddyho. Spolu s ním přichází z Detroitu ještě útočník Luke Witkowski, do Hockeytownu naopak míří forvard Oskar Sundqvist, zadák Jake Walman a volba ve druhém kole 2023. Tím včerejší aktivita „notiček“ končí.

IN:
Nick Leddy
Luke Witkowski

OUT:
Oskar Sundqvist
Jake Walman

TAMPA BAY LIGHTNING

Stejně jako největší konkurenti, i obhájce Stanley Cupu se snažil vylepšit svou soupisku. Začalo to ziskem Brandona Hagela z Chicaga. Spolu s mladým útočníkem putují do Tampy dvě volby ve čtvrtém kole (2022, 2024). Opačným směrem míří útočníci Taylor Raddysh, Boris Katchouk a dvě volby v prvním kole (2023, 2024). Další posilou do útoku je Nick Paul z Ottawy, za něhož Blesky obětovaly Mathieu Josepha a pick (4/2024). A na úplný závěr dne ještě přišla zpráva, že za budoucí vyrovnání se do Tampy stěhuje i zkušený defenzivní útočník Riley Nash (z Arizony). Bolts rovněž získali gólmana Alexeje Melničuka ze San Jose (za útočníka Antoinea Moranda).

IN:
Brandon Hagel
Nick Paul
Riley Nash
Alexej Melničuk

OUT:
Mathieu Joseph
Taylor Raddysh
Boris Katchouk
Antoine Morand

TORONTO MAPLE LEAFS

Fanoušci Leafs mocně toužili po posilách, které by jejich tým konečně posunuly přes první kolo play-off. Zda se je GM Dubasovi podařilo získat se teprve uvidí. Každopádně se snažil svůj tým vylepšit, to mu nelze upřít. Ze Seattlu ulovil zkušeného obránce Marka Giordana a solidního útočníka do „bottom-six“ Colina Blackwella.

Obětovat za ně musel „jen“ tři volby v draftu (dvě druhá a jedno třetí kolo). Nemusel se rozloučit s žádným ze svých top prospektů (Knies, Abruzzese, Niemelä, Robertson), o které byl mezi kluby velký zájem. Za volbu ve třetím kole poslal do Vancouveru zadáka Travise Dermotta a za budoucí vyrovnání do Nashvillu dalšího obránce Alexe Biegu. Očekává se, že po skončení univerzitní sezóny se k týmu připojí útočníci Matthew Knies a Nick Abruzzese. Petra Mrázka si z waiveru nikdo nestáhl, opak je ovšem pravdou u finského olympijského vítěze Harriho Säteriho, kterého si vzala Arizona.

IN:
Mark Giordano
Colin Blackwell

OUT:
Travis Dermott
Alex Biega
Harri Säteri

VANCOUVER CANUCKS

Spekulovalo se o tom, že Nucks vymění buď Conora Garlanda nebo Brocka Boesera. To se ale nestalo. Tampa měla údajně zájem o návrat Lukea Schenna, z toho ale také sešlo. Kufry tak nakonec balí jen útočník Tyler Motte (do Rangers za čtvrté kolo 2023) a obránce Travis Hamonic (do Ottawy za třetí kolo). Z Toronta naopak přichází obránce Travis Dermott (za volbu ve třetím kole) a z waiveru si Canucks stáhli forvarda Brada Richardsona.

IN:
Travis Dermott
Brad Richardson

OUT:
Tyler Motte
Travis Hamonic

VEGAS GOLDEN KNIGHTS

Rytíři mají soupisku v dosti zbídačeném stavu, což jim dost svazovalo ruce. Když už se na poslední chvíli domluvili s Anaheimem na trejdu Jevgenije Dadonova, ten jim nebyl (prozatím) potvrzen. Panují totiž nejasnosti okolo seznamu týmů, který měl Dadonov předložit svému zaměstnavateli. Seznam měl být odeslán před 1. červencem, kdy byl Dadonov ještě hráčem Ottawy. Ta ho pak vyměnila do Vegas, a není jasné, zda se tento seznam přesunul spolu s hráčovou smlouvou nebo ho kluby zapomněly do výměny zahrnout. Jak to celé dopadne, se teprve uvidí. Podle posledních zpráv to ale vypadá, že Dadonov měl Anaheim na seznamu týmů, do kterých nechce být vyměněn, ale ani Ducks, stejně jako Vegas a vedení NHL o tom vůbec nevěděli.

IN:
John Moore?
Ryan Kesler?

OUT:
Jevgenij Dadonov?

WASHINGTON CAPITALS

Capitals přivedli dva švédské útočníky. Ze Seattlu k nim míří „navrátilec“ Marcus Johansson, na západní pobřeží za něj Washington posílá nizozemského útočníka Daniela Spronga a volby ve čtvrtém (2022) a šestém (2023) kole. Za třetí kolo 2023 pak si pak Caps vyhlédli Johana Larssona z Arizony.

IN:
Marcus Johansson
Johan Larsson

OUT:
Daniel Sprong

WINNIPEG JETS

Do Manitoby se vrací útočník Mason Appleton, za něhož Jets do Seattlu poslali volbu ve čtvrtém kole 2023. Obránce Nathan Beaulieu se stěhuje do Pittsburghu za volbu v sedmém kole. GM Cheveldayoff také vyměnil do Arizony kontrakt Bryana Littlea, spolu s mladým útočníkem Nathanem Smithem. Jeden z nejlepších univerzitních hráčů této sezóny údajně nehodlal s Winnipegem podepsat smlouvu a stal by se volným hráčem. Proto ho Jets raději vyměnili. Získali tak alespoň volbu ve čtvrtém kole draftu.

Z Ottawy získali útočníka Zacha Sanforda (za páté kolo), z Los Angeles zase obránce Markuse Phillipse za jiného beka Nelsona Nogiera. Do Rangers Jets uvolnili žádaného útočníka Andrewa Coppa, za kterého získali dvě volby ve druhém kole (2022, 2023), výběr v pátém kole (2023) a mladého útočníka Morgana Barrona.

IN:
Mason Appleton
Zach Sanford
Morgan Barron
Markus Phillips

OUT:
Andrew Copp
Bryan Little
Nathan Smith
Nathan Beaulieu
Nelson Nogier

- Reklama -
Roman Blaha
Senior hockey writer at nhlnews.cz. Teacher, speaker, father of two. Vancouver 2010 volunteer. Best hockey ever: Canada Cup '87. Favourite players: Wayne Gretzky, Steve Yzerman.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -