- Reklama -

Oilers přišli o jednoho z klíčových beků

- Reklama -

Edmonton umístil ve čtvrtek obránce Adama Larssona na listinu dlouhodobě zraněných hráčů a v návaznosti na tento krok povolal 19letého Evana Boucharda.


Hlavní trenér Dave Tippett uvedl, že 26letý Švéd utrpěl zlomeninu nohy, když blokoval střelu v první třetině úvodního klání sezóny proti Vancouveru. I navzdory tomu strávil Larsson na ledě přes 22 minut.
Doba jeho léčení zatím nebyla stanovena. Předpokládá se ale absence v délce 6-8 týdnů.
Larsson byl v minulé sezóně s průměrným ice timem 21:37 třetím nejvytěžovanějším zadákem Oilers. Celkem odehrál 82 utkání, v nichž nastřádal 20 bodů za tři branky a 17 asistencí.
K týmu se naopak připojí Bouchard, který loni naskočil za Edmonton do sedmi duelů se ziskem jednoho gólu. Mladého Kanaďana si klub vybral na draftu 2018 z 10. pozice.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -