- Reklama -

Oilers vytrejdovali Talbota

- Reklama -

Fanda NHL
Edmonton si uvolňuje prostor pod platovým stropem a zbavuje se gólmana Cama Talbota, kterého posílá do Philadelphie. Kanadský mančaft na oplátku získává dalšího brankáře Anthonyho Stolarze.
Zatímco Talbot se chlubí průměrným platem 4,16 mil. amerických dolarů, Stolarz zatěžuje rozpočet částkou 761 tisíc. Oběma hráčům končí kontrakty po této sezóně.


Trejd Edmontonu umožní aktivovat z listiny zraněných hráčů slovenského beka Andreje Sekeru, jehož trápily dlouhodobé zdravotní potíže.
Jakmile se Talbot zapojí ve Philadelphii do hry, bude stanoven nový rekord NHL v počtu gólmanů, kteří se během ročníku vystřídají v bráně jednoho celku. Letci jich odzkouší již osm.

Jednatřicetiletý Talbot strávil u Olejářů čtyři sezóny poté, co jej klub získal v roce 2015 z New Yorku Rangers. Do brány se letos postavil ve 28 kláních, ve kterých za svá záda pustil průměrně 3,36 gólu.

O šest let mladší Stolarz odchytal za Flyers v posledních třech letech 19 zápasů. V aktuální sezóně dostal příležitost ve 12 duelech, v nichž zaznamenal průměr 3,33 branky na utkání.
Titulní foto: Icon Sportswire



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -