- Reklama -

Oilers zoufale shání gólmana. Do oka jim padl český nováček

- Reklama -

Edmonton Oilers se potácejí ve výsledkové mizérii. Mančaft se dvěma ofenzivními superhvězdami Connorem McDavidem a Leonem Draisaitlem má zřejmě největší potíže v brankovišti. Tomu měli vládnout dva veteráni Mikko KoskinenMikem Smithem, první jmenovaný ale už několik let marně hledá formu a 39letý veterán Smith se často potýká se zraněními.

Podle novináře Elliota Friedmana ze stanice Sportsnet uvažuje proto vedení Olejářů o vyztužení brankářského postu. Jedním z uvažovaných jmen je prý i Karel Vejmelka, jenž si letos překvapivě vybojoval pozici jedničky Arizony.

Někdejší brankář Pardubic či Brna chytá za jeden z nejhorších týmů NHL, jeho letošní bilance tak zatím zní šest výher, 15 porážek a jedna porážka v prodloužení. Osobní statistiky sice nejsou nijak oslnivé (90,5 % úspěšnost zákroků a průměr 3,28 branek na zápas), v kontextu „síly“ mužstva Kojotů ale nejsou až tak bídně.

- Reklama -

Pětadvacetiletý rodák z Třebíče vychytal i jedno čisté konto. Bude další starty v nejprestižnější hokejové soutěži světa už sbírat na nové adrese?

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -