- Reklama -

Okposo byl kvůli nespecifikované nemoci hospitalizován, tvrdí buffalská rozhlasová stanice

- Reklama -

Buffalská rozhlasová stanice WGR 500 přinesla ve středu zprávu, že útočník Sabres Kyle Okposo byl kvůli neznámým zdravotním problémům odvezen do nemocnice (odkaz ZDE). Osmadvacetiletý Američan nehraje od 27. března.
„Kyle je v péči doktorů a vyrovnává se s příznaky onemocnění. Z respektu vůči němu a jeho rodině nebudeme nadále nic komentovat,“ zveřejnili v oficiálním prohlášení Sabres.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„Je pro něj těžké vyrovnat se s touto situací. Jako trenér a člověk mám o něho obavy. Navštěvuje doktory a podstupuje testy,“ prozradil kouč Buffala Dan Bylsma.
Letní posila Šavlí z New Yorku Islanders v sezoně zaznamenala 45 bodů v 65 duelech.
„Pokaždé je vám líto, když se spoluhráč necítí dobře, obzvlášť, když se jedná o někoho, jako je Kyle, který každý den do našeho týmu a kabiny přináší zvláštní prvek. Jedná se o výjimečného hráče, kterého postrádáme. Není jednoduché vidět, čím prochází, moc nám na něm záleží. Všichni ho podporujeme a přejeme mu vše nejlepší. Doufejme, že se brzy uzdraví,“ prohlásil centr Buffala Jack Eichel.

- Reklama -
Jan Kadeřábek
Narozen v roce 1993. Absolvent bakalářského oboru Marketingová komunikace a PR na FSV UK. V současnosti studuju žurnalistiku, první ročník magisterského oboru. O hokej se zajímám od 8 let. Díky dlouholetému zájmu o NHL jsem se rozhodl napsat bakalářku na téma „Marketing NHL v letech 2005–2015“. Kanadsko-americká soutěž mě fascinuje především svou úžasnou historií. Aktivně se věnuji karate a běhu, rád čtu a jsem velkým fanouškem rockové hudby, především Guns N‘ Roses, Bruce Springsteena, Rolling Stones, U2, Kiss, Bon Jovi a dalších. Jsem autorem knihy Guns N' Roses: Příběh nejslavnějšího turné, která vyšla v září 2016. Publikace se zabývá nejúspěšnějším obdobím kapely, roky 1989 až 1994.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -