- Reklama -

Omsk opět vykrádal NHL

- Reklama -

Fanda NHL
Další den a další volný hráč, který se upsal Avangardu Omsk.
Sibiřský klub se dohodl s obráncem Alexejem Jemelinem na tříleté smlouvě jen 24 hodin poté, co si s ním plácl i Kris Versteeg (čtěte ZDE).
Jemelin opouští NHL po sezóně strávené v Nashvillu, za něhož si v 76 zápasech základní části připsal devět bodů (1+8).
Dvaatřicetiletý Rus si v závěrečném roce své čtyřleté smlouvy podepsané v roce 2013 s Montrealem vydělal čtyři milióny dolarů. Loni si jej na rozšiřovacím draftu vybrali Golden Knights, jenž jej posléze vytrejdovali k Predátorům za volbu ve třetím kole draftu.
NEPŘEHLÉDNĚTE: Hvězda amerického fotbalu šokovala svým vyjádřením o NHL
Versteeg není jediným bývalým hokejistou NHL, s nímž se Jemelin ve svém novém působišti setká. Již dříve v průběhu léta se do Omsku „nastěhovali“ Kanaďané Max Talbot a David Desharnais (čtěte ZDE).

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -