- Reklama -

Operované zápěstí se vrátilo do původního stavu, těší Adama Henriquea

- Reklama -

V polovině letošního dubna mu lékaři ve zraněném zápěstí na levé ruce napravili dva potrhané vazy. Následná rehabilitace vrátila kloub Adama Henriquea do původní pohyblivosti a po pěti měsících je forvard New Jersey v absolutním pořádku.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Rodák z Brantfordu tvrdě trénuje a těší se na úvodní zápas nové sezóny proti Winnipegu Jets (9. říjen). „Je to skvělý pocit. Je fajn, že mohu střílet bez bolesti,“ uvedl Henrique v krátkém rozhovoru pro nhl.com.
„Nyní už se cítím naprosto v pořádku a pobyt na ledě si užívám. Nemám žádné problémy. Těší mě, že se to vyvíjí tímto směrem. Je prostě příjemné, že zase mohu být s klukama na ledě,“ dodal pětadvacetiletý centr.

Kanadský hokejista odehrál v minulé sezóně 75 utkání, ve kterých nasbíral 43 bodů za 16 branek a 27 přihrávek. Henrique se snažil hrát naplno v každém utkání, ale s odstupem času připouští, že ho zranění zápěstí značně omezovalo.
„Prostě to nebylo v pořádku,“ přiznal Henrique. „Proto mám velkou radost, že je moje zápěstí opět ve stoprocentním stavu. O všechno jsme se v létě postarali. Nemusím na to myslet a rozptylovat se tím,“ ujišťuje.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -