- Reklama -

Osm milionů ročně pro Stamkose? Hvězda Tampy zůstává tajemná

- Reklama -

Útočník Steven Stamkos je údajně blízko dohody s prodloužením kontraktu s týmem Tampa Bay Lightning. Podle Elliotta Friedmana ze serveru Sportsnet mu klub nabídl novou smlouvu s průměrným platem 8,5 milionu dolarů ročně. To by si výrazně polepšil oproti stávajícímu kontraktu. Klub ani Stamkos však nic takového nepotvrzují.
„Nekomentovali jsme to po celou sezónu, tak netuším, kde tuhle informaci vzali. Pořád platí, že všechno řešíme, všechno ostatní jsou v médiích jen spekulace,“ prohlásil Stamkos, který se ovšem netají tím, že by rád v Tampě pokračoval. A stejný názor mají i fanoušci.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„Prosili mě, abych zůstal,“ usmíval se hvězdný centr. Bez vyjádření celou záležitost odbyl generální manažer Lightning Steve Yzerman.
Situaci komentoval i analytik NHL Glenn Healy, kterému nabídka osmiletého kontraktu pro Stamkose za celkem 68 milionů dolarů připadá nepřijatelná. A poslední spekulací se baví i samotný Stamkos.
„Trochu mě ta cifra překvapila,“ uznal. Pokud by se však odhady o novém platu potvrdily, zařadil by se mezi TOP hráče jako Patrice Bergeron, Ryan Getzlaf nebo Claude Giroux.
„Nijak zvlášť se tím nezabývám, i když to samozřejmě někde vzadu v hlavě vnímám. Ale jinak dělám všechno jako normálně. Kluci samozřejmě vnímají, že se něco děje, ale na trénincích ani jinde to nerozebíráme, bavíme se o jiných věcech. Snažím se chodit na led s čistou hlavou,“ zůstává 25letý Stamkos v klidu. Bývalé jedničce draftu končí smlouva 1. července.
Foto/Photo by: Bridget Samuels

- Reklama -
Pavel Šmerda
Narozen v krásném roce 1971, kdy ještě v lese zpívali ptáci a na stromech rostlo ovoce bez chemického postřiku :-), NHL mě fascinuje pro svoji rychlost a neuvěřitelně zvlaštní energíí, která mně okamžitě vtáhne do dění na ledě... Zvlášť atraktivní bylo pro mě sledování celé kariery mého nejoblíbenějšího hráče a tím není nikdo jiný než Tomáš Kaberle... Díky za vše Tome!

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -