- Reklama -

Ovečkin přibyl na covidovou listinu

- Reklama -

Kapitán Washingtonu Alex Ovečkin a další tři jeho spoluhráči byli zapsáni na covidovou listinu NHL. Capitals k tomu zaplatí tučnou pokutu.

Kromě Ovečkina přibyli na listině forvard Jevgenij Kuzněcov, obránce Dmitrij Orlov a brankářská jednička Ilja Samsonov.

Organizace Caps dostala již od NHL pokutu ve výši 100 tis. dolarů za porušení bezpečnostního protokolu – hráči měli blízké sociální interakce na hotelovém pokoji a nenosili na tváři roušku.

Hráči na listině nejsou nevyhnutelně nemocní, ale jsou minimálně z preventivních důvodů drženi mimo svůj tým.
Zmíněná čtveřice nemohla ve středu trénovat, ale je možné, že stihne nejbližší utkání. To odehrají Capitals až v pátek proti Buffalu.

- Reklama -

EDIT: Samsonov měl pozitivní test na COVID-19 a nachází se v izolaci. Zbylí tři hráči budou podle bezpečnostního protokolu v karanténě. Kvarteto vynechá minimálně 4 následující zápasy.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -