- Reklama -

Ovečkin údajně požaduje McDavidovy peníze. Deset miliónů mu nestačí

- Reklama -

Alex Ovečkin údajně odmítl nabídku na prodloužení smlouvy s ročním platem deset miliónů dolarů. Informaci přinesl fanouškovský portál RMNB, který se odvolává na svůj zdroj.

HOKEJOVÁ BOMBA: Roušky NHL za pár kaček!

Capitals měli moskevskému rodákovi předložit víceletý kontrakt v délce tří až pěti let, který mu měl vynést 9,5 až 10 miliónů. Připomínáme, že jeho stávající 13letá smlouva s cap hitem 9,5 miliónů vyprší po příštím ročníku.
Ovečkin má požadovat podle RMNB 12 miliónů, čímž by se přiblížil platu Connora McDavida z Edmontonu. Ten pobírá s cap hitem 12,5 miliónů nejvyšší plat v NHL.
Pro generálního manažera Caps Briana MacLellana se jedná o komplikaci. Ovečkin je sice klubová legenda a nejlepším hráčem mužstva, je mu ale již 35 let a nejlepší léta má za sebou.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -