- Reklama -

Paciorettyho neprodáváme, ujistil majitel Vegas

- Reklama -

Vegas se posezónním megalomanským podpisem obránce Alexe Pietrangela za 8,8 milionů dolarů ročně nebezpečně přiblížili platovému stropu. Vyvolávají tak neustále spekulace, koho vymění, aby dokázali svoje mužstvo bezpečně vměstnat pod hodnotu 81,5 milionů dolarů ročně.

Fanshop týmu

Na přetřes přišla mnohá jména, včetně těch největších hvězd jako Marc-André Fleury a nebo právě kapitána a vyhlášeného střelce Maxe Paciorettyho.

„Paciorettyho nenabízíme. Ano, máme nyní problém s platovým stropem a do začátku sezony jej budeme muset vyřešit. Ale Maxe neprodáváme,“ nechal se slyšet majitel Golden Knigths Bill Foley.

Max Pacioretty v loňské základní části nasbíral 66 bodů v 71 utkáních. Dvaatřicetiletý útočník má s Vegas uzavřený kontrakt na další tři sezony, ročně odčerpává z platového stropu sedm milionů dolarů. U Rytířů působí od září 2018, když přišel z Montrealu.

- Reklama -

Ještě před zmiňovaným podpisem Pientrangela Vegas vyměnili Paula Stastnyho zpět do Winnipegu a obránce Natea Schmidta do Vancouveru. I přesto řeší problémy s nabobtnalou výplatnicí, mimo jiné také proto, že se zatím rozhodli pro ponechání brankářské dvojice Fleury – Lehner.

Kdo půjde ve Vegas z kola ven?

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -