- Reklama -

Palát bude Tampě chybět čtyři týdny

- Reklama -

Český útočník ve službách Tampy Ondřej Palát zmešká vinou zranění v dolní části těla další čtyři týdny.
Sedmadvacetiletý rodák z Frýdku-Místku chyběl už v předchozích šesti utkáních poté, co 26. října v duelu s Vegas blokoval střelu. Podle trenéra Jona Coopera se ale zotavoval jen velmi pomalu a vedení týmu proto rozhodlo vyřadit jej ze hry na delší dobu.





Palát za sebou nemá vydařený úvod do sezóny, když během devíti odehraných zápasů zůstal bez vstřelené branky a zaregistroval pouze pět asistencí a 10 střel.
Lightning na jeho absenci a špatnou formu však podle všeho zatím nedoplácí. Floriďané vyhráli čtyři z posledních pěti klání a vyšvihli se až do samotného čela Východní konference (tabulka ZDE).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -