- Reklama -

Palát přispěl gólem k výhře Bolts

- Reklama -

Tampa Bay 3:2 Dallas (3:0, 0:1, 0:1)

stav série 1:1
Branky a nahrávky: 12. B. Point (Kučerov, Hedman), 15. Palát (Kučerov, Hedman), 16. Shattenkirk (Coleman, Cirelli) – 35. Pavelski (J. Klingberg, Radulov), 46. Janmark (J. Klingberg, Radulov)
Československá stopa v utkání:
Ondřej Palát (TBL) 1+0, 4 střely, čas na ledě 18:48
Jan Rutta (TBL) 0+0, 0 střel, čas na ledě 14:48
Erik Černák (TBL) 0+0, 0 střel, čas na ledě 20:31
Andrej Sekera (DAL) 0+0, 0 střel, čas na ledě 12:50
Tři hvězdy utkání:
1. Victor Hedman (TBL) 0+2
2. Nikita Kučerov (TBL) 0+2
3. John Klingberg (DAL) 0+2
Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Shattenkirk, Hedman (A), Černák, Sergačjov, Rutta, McDonagh – Kučerov, B. Point, Palát – T. Johnson, Cirelli (A), Killorn – Coleman, Gourde, Goodrow – Paquette, Maroon, Verhaeghe (A).

Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – J. Klingberg (A), Lindell, Heiskanen, Oleksiak, Sekera, Hanley – Radulov, Seguin, Ja. Benn (C) – Gurjanov, Pavelski, Janmark – Perry, Hintz, Kiviranta – Comeau (A), Dickinson, Cogliano.
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -