- Reklama -

Palmieri: Gudas si nezaslouží druhou šanci

- Reklama -

Kyle Palmieri považuje dvouminutový trest pro philadelphského beka Radka Gudase ze čtvrtečního vzájemného klání za nedostatečný. Útočník Devils se stal obětí Gudasova nebezpečně vypadajícího hitu, po kterém musel být vyšetřen lékaři.
Na video se podívejte ZDE.
„Vzhledem k předchozím incidentům a jeho historii ztratil nárok tvrdit, že jednal neúmyslně,“ obul se Palmieri do českého obránce po zápase. „Jeho minulost mluví sama za sebe,“ pokračoval forvard, který ve čtvrtek slavil své 27. narozeniny. Kladenský rodák si podle něj za své bezhlavé počínání druhou šanci nezaslouží.


Novináři se snažili získat i vyjádření kouče New Jersey Johna Hynese. Ten však na dotaz, zda může nějak počínání bouřlivého zadáka okomentovat, odpověděl stroze „No“.


Gudas, který má za sebou v této sezóně desetizápasovou suspendaci (čtěte ZDE), se přitom ocitl na trestné lavici poprvé od 16. listopadu. Útokem na Palmieriho tak přerušil sérii 21 „čistých zápasů.“

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -