- Reklama -

Panarin & Columbus: vztah předurčený k rozchodu

- Reklama -

Fanshop týmu
Artěmij Panarin pokoukává po novém zaměstnavateli.
Forvardův agent Daniel Milstein v rozhovoru pro Aarona Portzlina z portálu The Athetic prozradil, že někdejší držitel Calder Trophy odmítl s Blue Jackets podepsat nový dlouholetý kontrakt.
NEPŘEHLÉDNĚTE: Jeden z posledních pravých drsňáků končí svou kariéru v NHL
Hvězdnému Rusovi přitom příští léto končí dvouletá smlouvu v hodnotě 12 mil. dolarů.

„Je to o tom, zda chce strávit následujících osm let v Columbusu,“ řekl Milstein. „Je to v tuto chvíli jediná věc, která se řeší. Kdybychom se bavili o dvouleté smlouvě, tak už je pravděpodobně hotovo. Jedná se ale o návrh další sedmi- či osmileté spolupráce.“


Kšiltovky a čepice NHL, které musíš mít? Klikni ZDE


Generální manažer Modrokabátníků Jarmo Kekäläinen by si však služby hráče, který dodal jeho týmu potřebný punc kvality, rád pojistil na delší dobu. „Chceme si jej udržet na vícero let, na tom se nic nemění. Má ještě rok aktuálního kontraktu, máme tedy čas dopracovat se ke shodě,“ nechal se slyšet finský funkcionář.
Výsledkem hokejistovy neochoty usídlit se v Columbusu může být i výměna a Milstein moc dobře ví, že o nabídky by nebyla nouze. „Věřím, že všech 30 týmů by jej chtělo získat,“ je si Panarinův zástupce vědom potenciálu svého svěřence.
Uplynulý ročník byl pro šestadvacetiletého Panarina zatím nejvydařenější z tříletého působení v NHL. Za celek z Ohia odehrál 81 zápasů s bilancí 27 gólů a 55 asistencí. Předchozí dvě sezóny strávil v Chicagu (77 a 74 bodů), kam přestoupil z Petrohradu.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -