- Reklama -

Panthers vytasili drápy a získali zlatý úlovek

- Reklama -

Fanshop týmu
Florida si přivedla do týmu dalšího Rusa. Po Jevgeniji Dadonovovi a Maximu Maminovi angažovala také obránce Bogdana Kiseleviče, jenž byl členem zlatého výběru sborné na nedávné olympiádě v Koreji. Obě strany se v pátek dohodly na roční jednocestné smlouvě.
„Bogdan je dobrý bek, který rozšíří naše možnosti v defenzivě. Své kvality potvrdil výkony v KHL i na mezinárodní scéně,“ uvedl pro klubový web generální manažer Panterů Dale Tallon.


Osmadvacetiletý rodák z Čerepovce doposud působil pouze v Rusku. V 393 zápasech za CSKA Moskva a svůj mateřský klub Severstal nasbíral 123 bodů. Dvakrát si zahrál v Utkání hvězd a letos si vyzkoušel i finálovou účast v bojích o Gagarinův pohár.
Trenér Bob Boughner nepochybuje o tom, že Kiselevič přechod na úzké zámořské kluziště zvládne. „Podle mě si na severoamerický styl hokeje rychle zvykne,“ citují jeho slova oficiální stránky týmu.
Kromě Zimních her 2018 reprezentoval Kiselevič Rusko také na posledních dvou světových šampionátech. V roce 2017 slavil na mistrovství bronz.
Titulní foto: archiv ČNSO

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -