- Reklama -

Parise je zklamaný. Trenér pro něj nenašel místo

- Reklama -

Útočník Zach Parise působil ve středečním zápase proti Vegas poprvé v Minnesotě jako zdravý náhradník. Jednalo se o rozhodnutí, které jej nepotěšilo.

„Jsem zklamaný. A nesouhlasím s tím,“ uvedl hokejista po utkání. „Nejsem si jistý, jestli se na to budu zpětně dívat jako na budíček. Možná ale využiju oddych jako mou výhodu být připravený.“

36letý Američan byl v pondělí na ledě, když Wild inkasovali 42 sekund před koncem třetího dějství a nakonec prohráli 4:5 po prodloužení. Parise v posledním střídání hrál 93 sekund.

Trenér Dean Evason přiznal, že právě za toto rozhodnutí posadil Pariseho na tribunu.

- Reklama -

Parise, který podepsal v roce 2012 s Wild 13letou smlouvu na 98 mil. dolarů, odehrál v tomto ročníku 19 zápasů s bilancí tří branek a šesti asistencí. V posledních 13 duelech ale skóroval jen jednou.

„Nezáleží na tom, kdo tím hráčem je, vždy je to těžké rozhodnutí,“ poznamenal Evason.

Parise seděl na tribuně teprve podruhé ve své kariéře. Poprvé seděl v sezóně 2005/06 jako nováček v dresu New Jersey.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -