- Reklama -

Pasta má další trofej!

- Reklama -

David Pastrňák pokračuje ve sbírání individuálních ocenění, když se stal nositelem Elizabeth Dufresne Trophy. Tuto cenu udělují Bruins každým rokem hráči s nejlepšími výkony na domácím ledě.

Havířovský rodák byl při 35 zápasech hraných v Bostonu s 28 góly nejlepším střelcem a s 49 body také nejproduktivnějším hráčem Medvědů. Přerušil tak tříleté panování spoluhráče z útoku Brada Marchanda.
Trofej je udělována na základě hlasování lokálních žurnalistů.

HOKEJOVÁ BOMBA: ROUŠKY NHL ZA PÁR KAČEK!

Buď IN. Tuhle značku doporučuje PASTA!

Pastrňák nedávno také získal počtvrté v řadě Zlatou hokejku pro nejlepšího českého hráče sezony a spolu s Alexandrem Ovečkinem z Washingtonu vybojoval Maurice Richard Trophy pro nejlepšího kanonýra NHL. Stačilo mu k tomu 48 přesných zásahů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -