- Reklama -

Pastrňák a spol. jsou na neurčito mimo hru

- Reklama -

NHL v pátek oznámila, že se v plánovaném termínu neodehrají nejbližší dva zápasy Bostonu. Důvodem jsou další čtyři hráči, kteří vstoupili do covidového protokolu.

Ellliote Friedman později uvedl, že těmito čtyřmi hráči, kteří doplnili Seana Kuralyho, jsou David Pastrňák, David Krejčí, Jake DeBrusk a Craig Smith.

Bruins měli v sobotu nastoupit proti Buffalu, v úterý pak proti Islanders. Zápasy se odehrají v náhradním termínu.

Nejlepší kanonýr základní části minulého ročníku Pastrňák dosud odehrál jen 21 z celkem 28 zápasů Bostonu, neboť do sezony naskočil se zpožděním kvůli zářijové operaci kyčle. Na kontě má 26 bodů za 14 branek a 12 asistencí. Krejčí nasbíral ve 24 startech 16 bodů (1+15).

- Reklama -

„Opravdu nechceme, abychom museli opět zavřít. Nebyla to zrovna legrace, když jsme si museli projít karanténou. Věříme, že se nemoc nepřenesla na nikoho z nás, ale jdeme den po dni, uvidíme, jak to dopadne. Nikomu se tahle nejistota nelíbí, ale nedá se nic dělat, musíme se s tím vypořádat,“ uvedl kouč Buffala Don Granato pro klubový web.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -