- Reklama -

Pens prodávají mladého obránce

- Reklama -

Generální manažer Pittsburghu Ron Hextall rozposlal minulý týden ostatním týmům NHL, že nabízí na výměnu zadáka Pierre-Oliviera Josepha. Informaci přinesl Frank Seravalli z Daily Faceoff.

Penguins si do obrany přidali Jeffa Petryho a Jana Ruttu, na což by měl doplatit právě Joseph, který aktuálně v hierarchii posunutý až do čtvrtého páru. Klub má přitom devět obránců kalibru NHL. Josephovou výměnou by se Pens vyhnuli riziku, že by o jednoho z nich mohli přijít přes waiver listinu.

23letý Joseph přišel do Pittsburghu v roce 2019 při výměně Phila Kessela do Arizony. V NHL doposud odehrál 20 zápasů, ve kterých zaznamenal gól a čtyři asistence.

Rodák z Lavalu, který byl draftovaný v roce 2017 z 23. místa, je bratrem forvarda Ottawy Mathieua Josepha.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -