- Reklama -

Pět důvodů k hraní NHL 16

- Reklama -

Proč byste si vy a vaši přátelé měli zahrát NHL 16? Máme pro vás pět jednoduchých důvodů…

#5: ROVNOU DO BOJE


Ať už jste úplným nováčkem série NHL, který uvítá každou pomoc, nebo ostříleným veteránem hledajícím další způsoby vypilování své hry, nová vizuální herní asistence vám pomůže zdokonalit dovednosti bez ohledu na váš talent. Nápověda se adaptuje na váš styl hry a nabídne vám pomoc ohledně ovládání, pravidel, střeleckých drah, volných spoluhráčů atp.

#4: NEJVĚROHODNĚJŠÍ HOKEJOVÁ VIDEOHRA

Zapracovali jsme na charakteristické atmosféře jednotlivých hokejových hal, oficiálních klubových maskotech a nejrealističtějším zpodobnění hráčů včetně jejich zarostlých brad pro play-off.

#3: REŽIMY PRO KAŽDÉHO


Baví vás řídit klub z pozice generálního manažera, chcete si splnit hráčský sen v NHL, vybudovat vlastní tým snů nebo si jen zahrát s kamarády? NHL 16 nabídne herní režimy vyhovující gustu každého hokejového fanouška.

- Reklama -

#2: INOVACE NA KAŽDÉ POZICI

image.img-1
NHL 16 vám nabídne vyvážený herní systém, v rámci kterého bude mít hráč na každé pozici úlohu s jednoznačným přínosem. Ať už máte v plánu postavit se do brány a dovést svůj tým k vítězství z pozice brankáře, otrávit soupeřům hru bezchybnou obranou, nebo se zapsat do statistik zápasu po parádní útočné akci, dostane se vám nových možností, jak dokráčet k vítězství svým způsobem.

#1: EASHL JE ZPÁTKY…


…což fanoušci jistě kvitují! Tento u fanoušků mimořádně oblíbený týmový on-line režim se dočkal kompletního přepracování. Spolu s přáteli teď máte možnost zvolit si některou ze specializovaných tříd hráčů. Do hry jsme zapracovali připomínky a návrhy, které jsme obdrželi z betaverze EASHL, takže se můžete těšit na vyvážený herní zážitek!
Zdroj: EA Sports CZ

- Reklama -
Pavel Šmerda
Narozen v krásném roce 1971, kdy ještě v lese zpívali ptáci a na stromech rostlo ovoce bez chemického postřiku :-), NHL mě fascinuje pro svoji rychlost a neuvěřitelně zvlaštní energíí, která mně okamžitě vtáhne do dění na ledě... Zvlášť atraktivní bylo pro mě sledování celé kariery mého nejoblíbenějšího hráče a tím není nikdo jiný než Tomáš Kaberle... Díky za vše Tome!

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -