- Reklama -

Phil Kessel: za celé léto jsem byl na ledě možná desetkrát

- Reklama -

Zatímco většina hráčů NHL se i v letní pauze snaží poctivě připravovat na další sezónu, tak střelec týmu Toronto Maple Leafs Phil Kessel jde jinou cestou. „Upřímně řečeno, na ledě jsem stál tak maximálně desetkrát za celé léto“, prozradil Kessel novinářům na čtvrteční tiskovce, která těsně předcházela zahájení tréninkového kempu Toronta.
„Velkou část léta jsem strávil relaxací s rodinou a přáteli, hraním golfu a rybařením. Mým letošním rekordním úlovkem byl třímetrový žralok vážící přes 200 kg“, dodal Kessel. O výsledky zátěžových testů nemá špílmachr Toronta obavu, „před startem sezóny se potřebuju především aklimatizovat na týmovou práci a procvičit si techniku“, říká pravé křídlo kanadského týmu.

Šestadvacetiletý rodák z Madisonu nasbíral za minulou sezónu v dresu Toronta
80 bodů a nastřílel 37 gólů.

Více branek mají na svém kontě jen Alexandr Ovečkin, Corey Perry, Joe Pavelski a Max Pacioretty. V celkovém bodování se Kessel umístil na šesté příčce. Některé americké servery přinesly před časem informace o údajných neshodách útočníka s asistentem trenéra Randyho Carlylea Stevem Spottem, ale podle Kesselových slov je Toronto jeho srdeční záležitostí. „Miluji Toronto. Město, fanoušci i kluci v týmu jsou skvělí, nechtěl bych hrát jinde“, uzavřel debatu s novináři Kessel.
Foto/Photo by: Bridget Samuels

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -