- Reklama -

Philadelphie měla políčeno na velkého trenéra. Hakstol přesto zůstává

- Reklama -

Fanshop týmu
Bývalý generální manažer Flyers Ron Hextall prokázal velkou míru loajality k hlavnímu kouči Daveu Hakstolovi. A to natolik velkou, že současný lodivod philadelphské lavičky si udržel své místo i před tak velkým jménem jako je Joel Quenneville.
Pro trápící se pensylvánský celek byl Quenneville, kterého nedávno Blackhawks uvolnili ze služeb (čtěte ZDE), velkým lákadlem. K tomuto kroku se ale i vzhledem k Hextallově afinitě vůči stávajícímu trenérovi neodhodlal.
Informaci přinesl na úterní tiskové konferenci člen představenstva Letců Dave Scott.




Prezident celku Paul Holmgren tento týden uvedl, že Hakstolův osud bude v rukou nového generálního manažera. Kdo je největším adeptem na zisk této pozice, si přečtěte v našem příspěvku.
Případná jednání mezi „Q“ a Philadelphií tak nejsou vyloučena. Flyers by však k ním potřebovali svolení Chicaga, jež na Quennevilla stále „drží práva“.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -