- Reklama -

Pittsburghu se hroutí útok

- Reklama -

Pittsburgh zažívá těžké chvíle. Penguins se budou muset ve čtvrtečním zápase proti Anaheimu obejít rovnou bez pětice útočníků ze základní sestavy.
K absentujícím forvardům Bryanu Rustovi (horní část těla), Nicku Bjugstadovi (dolní část těla) a Jevgeniji Malkinovi (dolní část těla) se na marodku přidali Patric Hörnqvist a Alex Galchenyuk.



Poslední dva zmínění hráči mají problémy s dolní částí těla a jejich stav se posuzuje na denní bázi. Hörnqvist se zranil v první třetině úterního klání proti Winnipegu a u Galchenyuka se jedná o zhoršení stavu poranění, které si přivodil 25. září.
„Je to ideální příležitost pro hráče, aby vystoupili a ukázali, co v nich je. Semkneme se a najdeme způsoby, jak vyhrávat zápasy,“ hledá pozitiva v nepříjemné situaci kouč Mike Sullivan.
A nová krev se skutečně dere dopředu.
Hörnqvista v úterý během svého debutu v NHL nahradil 24letý Sam Lafferty a na Galchenyukovo místo ve druhé formaci se posunul Dominik Kahun. Malkin našel ve druhém útoku zástupce v Jaredu McCannovi a Bjugstada supluje ve třetí formaci Teddy Blueger.
Pittsburgh prohrál dva ze tří úvodních utkání nové sezóny.
Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -