- Reklama -

Play-off NHL s 24 týmy? Rada guvernérů touží po rozšíření účastníků

- Reklama -

Fanda NHL
Idea navýšení počtu týmů v play-off NHL stále nezmizela. Alespoň podle informací Chrise Johnstona ze stanice Sportsnet.
Uznávaný reportér byl tento týden přítomný v Georgii na schůzce Rady guvernérů NHL a během sobotního pořadu Hockey Night in Canada nechal diváky nahlédnout do zákulisí.



„Mnoho majitelů se stále zajímá o možnost rozšíření formátu play-off. Komisionář Gary Bettman tomu nefandí, tito majitelé se však své myšlenky nechtějí vzdát,“ uvedl Johnston.
NHL používá současný formát od sezóny 2013/14, kdy se celky rozdělily do čtyř divizí. 16 týmů však začalo bojovat o Stanley Cup už v roce 1980.
Mezi novými návrhy je například přidání dvou mužstev – po jednom z každé konference – se zavedením předkola se zkrácenými sériemi.
„Dokonce se objevil guvernér, který prohlásil, že by chtěl v play-off 24 klubů. To je samozřejmě nereálné,“ dodal kanadský insider.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -