- Reklama -

Pohroma v brankovišti Kings. Klub se musí spoléhat na duo s hrozivými statistikami

- Reklama -

Fanshop týmu
Los Angeles trápí nepříjemná situace v bráně. Králům se zranila i gólmanská dvojka Jack Campbell, jenž bude muset podstoupit operaci kolene.
Campbell přišel k újmě během sobotního zápasu proti Calgary a chybět by měl 4-6 týdnů.
Jelikož týmu chybí také Jonathan Quick (čtěte ZDE), bude losangeleskou svatyni strážit tandem z Ontaria v AHL. Ke Slovákovi Peteru Budajovi se už v průběhu pondělí připojil Cal Petersen.



Čtyřiadvacetiletý Petersen přitom nezažívá ideální ročník, když má po šesti odchytaných kláních bilanci 2-3-1, průměr 4,29 inkasovaného gólu na zápas a úspěšnost zákroků 88,1 procent.
Ještě hůře je na tom Budaj, který v této sezóně naskočil za Ontario do tří střetnutí a kryl pouze 82,5 procent střel.
Banskobystrický rodák, který v předchozích duelech pouze hlídal Campbellova záda, by se měl nyní stát dočasnou jedničkou. Premiérovou příležitost v NHL by ale měl dostat i Petersen.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -