- Reklama -

Pokračovat v sezóně NHL odmítl první hráč

- Reklama -

Calgary se bude muset ve zbytku ročníku obejít bez obránce Travise Hamonica.
29letý Kanaďan se rozhodl využít možnost nepokračovat na základě dohody mezi NHL a NHLPA. Obě organizace se dohodly na restartu soutěže 1. srpna, hokejistům ale dali možnost odmítnutí, aniž by jim byla udělena sankce.
Hamonic svůj krok odůvodnil obavami o zdraví své dcery, kterou museli loni jako osmiměsíční hospitalizovat pro respirační potíže.


„Travis mě informoval, že využije možnosti nepokračovat. Vysvětlil mi, že to nebylo jednoduché, ale bojí se o rodinu. Chápeme ho a jeho rozhodnutí respektujeme,“ uvedl k záležitosti generální manažer Flames Brad Treliving.
Hamonic je prvním hráčem, který této příležitosti využil. Hokejisté mají možnost odepřít svou účast až do pondělí 13. července.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -